I Sørreisa kommune bor det ca 3000 innbyggere. Kommunesenteret ligger kun 20 minutters kjøring fra Finnsnes by med hurtigrute- og hurtigbåtanløp til nabobyene Harstad og Tromsø. Og 30 minutter til Bardufoss lufthavn. Ca 3000 innbyggere

Kommunesenteret har det meste man trenger i det daglige: tre dagligvarebutikker, kiosk, post, kles-/sko-/ports-/elektro-/blomsterbutikker, frisørsalonger, bibliotek, treningsstudio med fysioterapi, kiropraktor, legekontorer, gatekjøkken, byggevareforretning, hotell, bank, bensinstasjon, drosjesentral, kino, kulturhus, idrettshall og svømmehall.

I Sørreisa finnes både kyst- og innlandsnatur, sandstrender og båthavner, gårds- og skogsdrift og høye fjell.

Kommunen har variert næringsliv innen service, handel, industri, håndverk og tjenesteyting. Forsvaret med sine aktiviteter i området skaper også mange sivile og militære arbeidsplasser. Næringslivet i Sørreisa har store virksomheter innen byggevareindustri og boligproduksjon, treforedling, samt viktige bedrifter innen miljø/avfallshåndtering, pukkverk, asfalt, elektroteknikk/automasjon, revisjon/regnskap/rådgiving m.m.

Sørreisa kommune arbeider aktivt med tilrettelegging for nyetablere og oppfølging av disse. Det finnes en egen avdeling med et kreativt tjenesteytende miljø og tilrettelagt næringsareal for de som ønsker å starte egen virksomhet eller drive fjernarbeid.

I kommunen er det et rikt kultur- og idrettsmiljø; kunst- og håndverksmesser, kulturuke, dansegalla og idrettsarrangementer.

Mer informasjon på kommunens hjemmeside: www.sorreisa.kommune.no

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) på nettstedet vårt for at du skal kunne åpne innhold og utføre handlinger.